A fiatalok lapja

Kovácsházi Fiatalok Hírportál

Kovácsházi Fiatalok Hírportál

Karácsonyváró adventi műsor és édességosztás lesz Reformátuskovácsházán

2016. december 17. - Matuz Ádám

2016. december 18-án érdemes lesz kilátogatni Reformátuskovácsházára, ugyanis a Mezőkovácsháza Város Gyermek - és Ifjúsági Önkormányzatát Előkészítő Munkacsoport és a Reformátuskovácsháza Gyermek - és Ifjúsági Részönkormányzatát Előkészítő Részmunkacsoport közös ünnepséggel kedveskedik a megjelenteknek. Az ünnepségen rövid műsort fogunk adni, ezt követően forró teával, szaloncukorral és mandarinnal kínáljuk a negyedik adventi gyertya reformátuskovácsházi meggyújtásán résztvevőket - nyilatkozta lapunknak Kiss Anikó Andrea, a részmunkacsoport vezetője. Alul az esemény plakátja, alatta pedig Facebook-oldala látható.

Mindenkit szeretettel várunk!vasarnapi-musor-plakat.pnghttps://www.facebook.com/profile.php?id=720469281440384&ref=ts&fref=ts

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kovacshazifiatalok.blog.hu/api/trackback/id/tr4712053449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása