A fiatalok lapja

Kovácsházi Fiatalok Hírportál

Kovácsházi Fiatalok Hírportál

Ismét mozgalmas hét mögött állunk

2017. február 25. - Matuz Ádám

A kunágotai iskolával is együttműködés kialakítására törekszünk

A héten a Kunágotai Bereczki Máté Általános Iskola intézményvezető-helyettesével, Gál Ilonával és az iskolai Diákönkormányzatot segítő pedagógussal, Jarabek Krisztinával folytatott megbeszélést Kiss Anikó. A megbeszélés célja a járási Gyermek - és Ifjúsági Önkormányzat, illetve az azt előkészítő munkacsoport újabb alapkövének, a kunágotai GYIÖK-EKMCS-nek a letétele volt. A megbeszélés sikerrel zárult, a szervezőmunkánkat immáron Kunágotára is kiterjesztjük. A következő lépcső a településvezetéssel való tárgyalás lesz.

16831938_1862400190647498_9102772525953130796_n.jpgSikeresen zárult a Biblia Szól Közösséggel közösen megszervezett első összejövetelünk

2017. február 25-én az MVGYIÖK-EKMCS és a Biblia Szól Közösség mezőkovácsházi gyülekezete megtartotta első közös rendezvényét, a Gyermekek hittani és közösségépítő összejövetelének első részét. A kéthetente ismétlődő, háromhetes alkalmakon szervezetünk mintegy másfél órát vállalt, amely során közösség - és csapatépítő játékokat játszunk a jelenlévő gyermekekkel, bemutatkozó és jégtörő játékokat, fogókat, Activityt, stb.
Köszönjük a lehetőséget a Biblia Szól Közösségnek!

Magasabb szintre emelkedik az együttműködés az MVGYIÖK-EKMCS és a Biblia Szól Egyház mezőkovácsházi gyülekezete között

2017. március 9-én a február 25-i összejövetel után a Biblia Szól mezőkovácsházi közösségének szokásos összejöveteléből is kiveszi a részét az MVGYIÖK-EKMCS, szervezetünk vezetője, Matuz Ádám fog mintegy fél órán keresztül az alábbi két témában előadni a találkozón részt vevő, a Biblia Szól közösséghez tartozó fiataloknak: a hit a mai fiatalok körében és az ifjúsági rendezvények, események. Szeretettel várunk mindenkit a találkozó keretében megrendezendő fórumunkon!ififorum.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://kovacshazifiatalok.blog.hu/api/trackback/id/tr2812294399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása